Butiksetableringar

K360 Retail är en del av koncernen som specialiserar sig på butiksetableringar. Med specialkompetens inom detaljhandel tar vi hand om projektering, projektledning och byggnation vid alla typer av butiksetableringar, ombyggnationer och flyttar i hela landet. Vi erbjuder även utveckling av koncept, inrednings- och säljlösningar.

Vi erbjuder utveckling och design av inredningslösningar, lokalanpassningar, upphandling av produktion samt byggnation och montering av hela butikens inredningskoncept inklusive belysning och butikskommunikation.

Med tydlig anknytning till ditt företags varumärke, affärsidé och kärnvärden hjälper vi dig att utveckla butikens säljförmåga i fråga om visuellt intryck, varuplacering, exponering och kommunikation.

Vi har lång erfarenhet och breda specialkunskaper om detaljhandeln, butiksmiljöer och dess förutsättningar och anpassar alla delar av projekten till dessa. Vi vet vad som krävs för att en butiksöppning ska bli lyckad och kan vara ett kreativt bollplank när etableringen planeras.

Kontakta oss

Vi erbjuder

  1. Konceptutveckling

  2. Projektering

  3. Projektledning

  4. Byggnation

Vi tar hand om

  1. Kommersiell analys, utveckling av säljstöd, utformning av butikslayout

  2. Ritningar, kalkylering, tidplan, upphandling

  3. Samordningsansvar, kontinuerlig uppföljning och kvalitetssäkring

  4. Bygg, montage och installation

Referensprojekt

Våra Tjänster

Våra tjänster är tillgängliga för både stora och små företag och givetvis även för dig som privatperson. Vi är experter inom plattsättning och byggnation och har dessutom specialkompetens inom detaljhandel. Ladda gärna ner vår Företagspresentation i PDF-format. Där kan du läsa mer om våra tjänster och se exempel på tidigare projekt.

Vill du bli uppringd?

Kontakta oss gärna för mer information.

Våra samarbetspartners