Tillbyggnader

Vår avdelning för Byggtjänst riktar sig specifikt till dig som privatperson eller beställare av mindre uppdrag. Det kan vara en tillbyggnad på ditt hus eller kanske ett garage- eller altanbygge.

Med våra duktiga snickare och plattsättare kan vi ta hand om hela ombyggnaden och utföra de allra flesta jobben med egen personal. Vi tar givetvis även hand om upphandling och samordning av hantverkare från andra skrån om det behövs och om du så önskar.

Många av våra kunder är privatpersoner vilket innebär extra höga krav på att kombinera en fungerande hemmiljö med effektivitet samt att hålla nere kostnaderna. Med ett tiotal hantverkare och auktoriserade underentreprenörer löser vi de flesta utmaningar. Kontakta oss gärna för ett besök på plats om du vill ha råd inför din ombyggnad och en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

Referensprojekt

Våra Tjänster

Våra tjänster är tillgängliga för både stora och små företag och givetvis även för dig som privatperson. Vi är experter inom plattsättning och byggnation och har dessutom specialkompetens inom detaljhandel. Ladda gärna ner vår Företagspresentation i PDF-format. Där kan du läsa mer om våra tjänster och se exempel på tidigare projekt.

Vill du bli uppringd?

Kontakta oss gärna för mer information.

Våra samarbetspartners