Nyheter

Nya delägare i K360

K360 har under 2015 genomgått en rad stora förändringar i syfte att lägga grunden för fortsatt expansion samt utveckling och förbättring av verksamheten. I samband med detta får bolaget nu förstärkning på ägarsidan av Johan Sunnerstam och Peter Sonesson som redan arbetat i bolaget under en tid. Johan och Peter har bakgrund från detaljhandeln och Gallerix där de båda haft ledande roller samt varit delägare. Under namnet K360 Retail har de sedan hösten 2014 etablerat ett affärsområde som riktar sig specifikt mot kunder inom detaljhandeln, samtidigt som de hjälpt till att utveckla affärsområdet byggentreprenader i K360. Retailverksamheten införlivas nu i affärsområdet byggentreprenader och målsättningen är att utveckla och expandera detta affärsområde under 2016 och framåt.

”Det är med stor glädje vi kan hälsa Peter Sonesson och Johan Sunnerstam välkomna som aktieägare och styrelseledamöter i K360. Vi kommer att bli ett ännu mer homogent företag med ännu större potential inför framtiden. Vi blir starkare och får mer kraft att genomföra de aktiviteter som vi planerat inför de kommande åren”, säger K360:s VD och huvudägare Patrik Tomtlund.

Läs hela pressmeddelandet här

K360 VINNARE av Våtrumskampen 2017

Vi kan stolt presentera att K360 står som vinnare av Våtrumskampen 2017 som annordnas av GVK Svensk våtrumskontroll. ”K360 Nordic i Uppsala, förra årets bubblare, tar hem Våtrumskampen i år. 1 690 anmälda våtrum i kombination med effektiv användning av GVK-appen ger företaget den åtråvärda guldpumpen. Ekens Golv som vann förra året ligger fortsatt i topp på en trygg andraplats. Hedersvinnaren BBM i Karlstad har anmält flest våtrum men använder inte kvalitetsappen i lika stor utsträckning som sina medtävlare. – I GVK-appen framgår det tydligt och klart vilka förutsättningar som är avtalade. Det är avgörande för oss. Vår största utmaning är att förutsättningarna ofta inte stämmer när montören ko...

Läs mer > >

K360 skriver ramavtal med Enköpings Hyresbostäder

K360 har genom offentlig upphandling vunnit tilldelning av ett nytt strategiskt ramavtal som avser byggservice åt Enköpings hyresbostäder. Avtalet gäller från den 1:a april 2018 och löper under 2 år med möjlighet till förlängning. Vi ser mycket fram mot att stärka vår position inom bygg i länet genom att ta väl hand om EHB som kund. I samband med att vi tecknar detta avtal kommer vi att behöva förstärka byggavdelningen med ytterligare snickare med utpräglade egenskaper när det gäller service, flexibilitet och social förmåga, gärna med geografisk närhet till Enköping. Yrkesbevis och körkort är krav. Hör gärna av dig till oss via mail eller telefon om du är intresserad, våra kontaktuppgifter hittar du i menyn ovan.

Läs mer > >

Aktuella plattsättningsentreprenader

Aktuella entreprenader i urval: Brohuset K360 utför plattsättning i projektet ”Brohuset” som är beläget vid Liljeholmskajen i Stockholm. Beställare är JM. Arbetet startar i oktober 2017 och färdigställs under 2018. Akademiska sjukhuset i Uppsala K360 utför plattsättning i våtrum, korridorer och entréer i nya sjukhusets utrymmen. Beställare är Skanska. Arbetet pågår och ska vara klart under 2018. Tegelbruket 3 K360 ska utföra plattsättning i projektet ”Tegelbruket 3” som är beläget centralt i Upplands Väsby. Beställare är JM. Arbetet startar under våren 2018. Brf Roddaren K360 ska utföra plattsättning i Brf Roddaren som ligger i Sollentuna. Beställare är Peab. Arbetet st...

Läs mer > >

K360 söker arbetsledare till byggavdelningen

K360 söker arbetsledare till byggavdelningen. Läs annonsen och sök jobbet på jobbet.se.  

Läs mer > >